Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медицина. Аптеки » 2021 » Вересень » 24 » Стресостійкістю «фарма» завдячує інноваціям

Розміщення новин компаній

Стресостійкістю «фарма» завдячує інноваціям

Компанія Top Lead за підтримки фармацевтичної компанії «Дарниця» і аналітичного партнера Business Views підготувала в інфографічний довідник «Фармацевтика України-2021».

Інфографічний довідник «Фармацевтика України-2021» – вже четверте видання, підготовлене компанією Top Lead спільно з фармацевтичною компанією «Дарниця».

У останньому виданні демонструються основні зміни на ринку, позиції вітчизняних та іноземних гравців, розглянуті тенденції розвитку, можливості, проблеми та досягнення української фармацевтичної індустрії.

Загалом, фармацевтика одна з перших адаптувалася під час пандемії та пов’язаних із нею локдаунів. Завдяки сильній локальній фармі в 2020 році вдалося уникнути дефіциту ліків. Високий рівень автоматизації і диджиталізації процесів дозволив українським фармвиробникам швидко адаптуватися до потреб ринку і забезпечити випуск необхідних препаратів.

За словами голови ради директорів Darnitsa Group Дмитра Шимківа, стресостійкістю фарма завдячує високому проникненню інновацій в усі процеси. ʼВ фармацевтичному секторі найвища частка інноваційно активних виробництв з-поміж усіх галузей переробної промисловості. 48% фармвиробників сфокусовані на інноваціях у сфері R&D, технологій та обладнання, отримання і застосування нових знань. На це фармкомпанії спрямували 1,5 млрд гривеньʼ.

Фармвиробництво, за словами Станіслава Шума, СЕО Top Lead, один з лідерів за продуктивністю. ʼЗа показником ВВП на одного працівника – 1 млн 356 тис гривень фармацевтика випередила усі галузі переробної промисловості. Високий рівень продуктивності в фармацевтиці створює ресурси для інвестицій у розвиток і залучення найкращих високооплачуваних кадрів. За даними Держстату, зарплатня в цій сфері вдвічі перевищує рівень оплати праці в переробній промисловостіʼ.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 634 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz