Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Вересень » 15 » Тарифи Київстар «Все разом» вибрало вже 870 тис. абонентів

Розміщення новин компаній

Тарифи Київстар «Все разом» вибрало вже 870 тис. абонентів

Сьогодні виповнюється 5 років з моменту запуску конвергентних тарифів «Київстар Все разом», які поєднали три телеком-послуги та включають мобільний зв’язок, безлімітний домашній інтернет, 290 каналів, 20 000 фільмів і серіалів у відеобібліотеці Київстар ТБ.

Головними перевагами для абонентів є можливість економити до 50% вартості та сплачувати послуги з одного рахунку, а також наявність єдиної служби підтримки, що працює в режимі 24/7.

Наразі конвергентна абонентська база становить 870 тис. абонентів, а проникнення в базу користувачів «Домашній інтернет» від Київстар – майже 80%. Найбільш активно послугу підключають у Києві, Харкові, Одесі, Житомирі, Львові, Хмельницькому.

«Ми дуже раді, що наша пропозиція «Все разом» від самого початку сподобалася абонентам. Проте ми продовжували її розвивати. Так, у 2017 році запустили тариф «Все разом. Ігровий», що включає в себе додаткові бонуси від Wargaming. А в 2020-му лінійку поповнив соціальний тариф «Все разом. Для батьків», що доступний абонентам віком від 60 років за ціною лише 100 грн./міс. З моменту запуску онлайн-телебачення Київстар ТБ значним попитом почали користуватися тарифи «Все разом “Вигідний + ТБ”» і «Все разом “Базовий + ТБ”».
Саме завдяки бажанню реалізувати потребу кожного абонента ми змогли зацікавити таку кількість користувачів. Впевнені, що надалі популярність послуги тільки зростатиме», – зазначив Сергій Сухорук, керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 483 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz