Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2020 » Листопад » 3 » У мережі Київстар новий рекорд швидкості 4G – понад 800 Мбіт/c

Розміщення новин компаній

У мережі Київстар новий рекорд швидкості 4G – понад 800 Мбіт/c

Київстар разом з технологічним партнером Huawei встановили новий рекорд швидкості передачі даних у 4G-мережі оператора – понад 800 Мбіт/с.

Це стало можливим завдяки агрегації частот (Carrier Aggregation) – одночасному використанню частот 900 МГц, 1800 МГц та 2600 МГц, які згідно з ліцензіями компанія може використовувати для 4G.
«Результати нових тестів ще раз підтверджують, що потенціал для розвитку 4G в Україні дуже великий. Тому, на мою думку, в найближчі декілька років телеком індустрії треба зосередитися саме на цій радіо технології. І на тому, щоб швидкісний інтернет був доступним для більш ніж 90% українців. Для цього Київстар щороку інвестує 4-5 млрд грн в розвиток власної телеком інфраструктури» – розповів Василь Пантов, директор з планування та управління якістю мереж Київстар.

Київстар з 2018 року використовує агрегацію частот 1800 МГц та 2600 МГц для надання абонентам високої швидкості та кращої ємності мережі. А з липня цього року мобільний оператор почав використовувати для 4G частоти 900 МГц, які забезпечують більший радіус дії базових станцій та допомагають розширювати мережу у маленьких селах.
Обладнання, на якому був встановлений рекорд швидкості, використовується й при розширенні 4G у більшості міст та сіл України. Завдяки активним інвестиціям у будівництво, зараз швидкісний мобільний інтернет від Київстар працює у понад 15 тисячі міст та сіл України, де проживає 85% населення країни. А завдяки використанню всіх частот та впровадженню технологій, які належать до LTE Advanced Pro – CA, MIMO4x4, Massive MIMO, QAM256, Small Cell тощо – абоненти отримують не лише високу швидкість, але й надійне з’єднання та кращу ємність мережі.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 370 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz