Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2020 » Січень » 14 » У Новий Рік – з власною новою квартирою!

Розміщення новин компаній

У Новий Рік – з власною новою квартирою!

Втілюйте свої мрії про нову квартиру разом з КРИСТАЛБАНКом.

Скористайтеся зручними варіантами іпотечного кредитування об’єктів нерухомості від лідера будівельної галузі «Київміськбуд» з рекордно низькими процентними ставками лише від 0,01% річних. КРИСТАЛБАНК пропонує спільні програми кредитування із забудовником на вибір в залежності від фінансових можливостей та потреб потенційних покупців нерухомості.

КРИСТАЛБАНК кілька років поспіль визнано «Банком року № 1 за умовами іпотечного кредитування» за версією міжнародного клубу «БАНКИРЪ». Банк пропонує найкомфортніші та найвигідніші умови іпотечного кредитування.
«Велика честь вкотре отримати визнання за труд спеціалістів Банку.

Наша головна мета – зробити так, щоб якомога більше українських родин мали власне якісне житло. Ми постійно аналізуємо ринок та основні потреби Клієнтів і щороку розробляємо програми кредитування з умовами, які повністю відповідають очікуванням позичальників для безболісного оформлення кредиту в КРИСТАЛБАНКу», - прокоментував перемогу у номінації «Банк року № 1 за умовами іпотечного кредитування – 2019» Голова Правління Леонід Гребінський.

Обирайте квартиру своєї мрії на сайті забудовника та дізнавайтеся умови у відділі продажів «Київміськбуд» або отримайте консультацію за телефоном (044) 590 46 63 та завітайте до Відділення АТ «КРИСТАЛБАНК» за адресою: м. Київ, вул. Омеляновича-Павленка (Суворова), 4/6.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 554 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz