Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Серпень » 16 » У серпні ПриватБанк відкриває бізнесу рахунки безкоштовно та обслуговує 3 місяці без абонплати

Розміщення новин компаній

У серпні ПриватБанк відкриває бізнесу рахунки безкоштовно та обслуговує 3 місяці без абонплати

ПриватБанк з 16 серпня запустив программу «Успішний бізнес», одним з етапів якої стане безкоштовне оформлення рахунків бізнесу та підприємцям з 3-місячним пільговим періодом.

Для участі в програмі треба лише зареєструватися на сайті “Успішного бізнесу” з 16 серпня до 5 вересня, а пільгові умови по рахунку діятимуть у ПриватБанку до 31 жовтня.

Відкрити рахунок юридичної особи в ПриватБанку можна у будь якому відділенні банку, та обслуговувати рахунки виключно онлайн. Підприємці можуть відкрити рахунок на сайті ПриватБанку, достатньо бути зареєстрованим підприємцем і клієнтом ПриватБанку як фіз. особа (наприклад, мати картку або депозит) та підписати договір з банком за допомогою SmartID в Приват24.

За даними дослідження банківського ринку компанії CBR ПриватБанк вважають основним банком 70% підприємців та 45% юридичних осіб.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 445 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz