Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Лютий » 12 » Українцям найбільше подобається платити в Приват24, купувати онлайн через PrivatPay, а квитки - на bilet.pb.ua

Розміщення новин компаній

Українцям найбільше подобається платити в Приват24, купувати онлайн через PrivatPay, а квитки - на bilet.pb.ua

Найзручнішим електронним банком для платежів та інших фінансових послуг в Україні є Приват24, а Приват24 бізнес - кращий в Україні інтернет банк для підприємців. Такі підсумки рейтингу PaySpace Magazine Awards 2020, де користувачі та команда експертів голосували за найзручніші і "просунуті" фінансові послуги та стартапи країни.

За підсумками 2020 ПриватБанк визнаний кращим українським банком-еквайром, PrivatPayBot став кращим фінансовим чат-ботом, а запущений в 2020 році PrivatPay клієнти назвали найкращим електронним гаманцем.

У складний для малого бізнесу 2020 рік програма підтримки підприємців КУБ стала кращим банківським кредитним продуктом для бізнесу. А зважаючи на карантинні обмеження, купувати квитки на поїзд українці вважають за краще через ПриватБанк - сервіс bilet.pb.ua визнаний кращим в Україні з продажу квитків.

Також сервіси ПриватБанку названі серед кращих в країні сервісів онлайн платежів (Приват24), платіжних сервісів для інтернет магазинів (LiqPay), сервісів переказу грошей з картки на картку (Приват24). "Оплата частинами" названа в топі кредитних продуктів для населення, процесинг Приватбанку - в числі кращих національних процесингових центрів.

MiniPOS ПриватБанку названий клієнтами одним з найбільш зручних офлайн рішень для бізнесу. А самі "свіжі" інновації банку - онлайн ідентифікація клієнтів і сервіс біометричних платежів Facepay24 названі одними з кращих в країні сервісів ідентифікації та техфін проектів.

Всього в рамках PaySpace Magazine Awards 2020 взяли участь більше 300 банків, фінансових компаній і фінтех стартапів. Переможців обирали більш 100 000 читачів, експертне журі та редакція видання.

__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 446 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz