Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Інтернет і технології » 2018 » Листопад » 14 » Українські зірки музики та YouTube об'єднались в яскравих відео задля запуску YouTube Music в Україні

Розміщення новин компаній

Українські зірки музики та YouTube об'єднались в яскравих відео задля запуску YouTube Music в Україні

В Україні став доступний популярний у всьому світі сервіс YouTube Music, і спеціально до цього запуску ми представляємо 4 спільні роботи, в яких свої творчі сили об'єднали популярні артисти і YouTube-влоггери з різних міст України. Поспішайте подивитися нові відео на YouTube: Макс Барських feat. Руслан Кузнєцов і Альона Венум; Христина Соловій feat. Ян Гордієнко (YanGo); "Время и Стекло" & Андрій Немодрук (ND Production) і Michelle Andrade & Женя Білозеров!

Філософія YouTube – надати кожній людині можливість показати себе і побачити інших. На платформі YouTube користувачі можуть втілювати свої творчі ідеї, ділитися думками і обговорювати їх один з одним. У такій атмосфері розкриваються таланти. Саме тому для підтримки запуску YouTube Music ми вирішили задіяти популярний формат колаборації зірок музики і YouTube і таким чином показати нові можливості, які надає сервіс всім любителям музики.

У відео зірки музики та YouTube здійснюють поїздку на трамваї Києвом, Львовом, Одесою та Харковом, а проїзним стає щасливий квиток YouTube Music. Разом з Максом Барських Руслан Кузнєцов та Альона Венум згадали свою першу і останню зустріч під пісню "Вспоминать".

Христина Соловій та Ян Гордієнко (YanGo) опинилися поруч у львівському трамваї, а лейтмотивом поїздки і навіяних нею спогадів стала нова пісня Христини "Шкідлива звичка".

Група "Время и Стекло" разом з Андрієм Немодруком (ND Production) влаштували драйвову вечірку в одеському трамваї під свіжий хіт "Песня про лицо".

Michelle Andrade і Женя Білозеров перетворили харківський трамвай на танцювальний майданчик під нову пісню співачки "Hasta La Vista".

Нові пісні українських виконавців, а також безліч композицій музикантів з усього світу ви зможете послухати на музичному стрімінговому сервісі YouTube Music. Також тут ви знайдете офіційні альбоми, сингли, ремікси, живі виступи, кавери, а також рідкісні композиції, які можна знайти тільки на YouTube. YouTube Music створений спеціально для прослуховування музики і при цьому має всі переваги YouTube. Якщо ви хочете слухати, дивитися або знаходити музику - тепер все це доступно в одному сервісі.

Завантажити новий сервіс YouTube Music можна з Play Store і App Store. Зараз меломани можуть отримати три місяці безкоштовно від YouTube Music Premium і насолоджуватися музикою з України і всього світу.
_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 511 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz