Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Інтернет і технології » 2020 » Лютий » 20 » Унікальний Telegram-бот об'єднує аграріїв України

Розміщення новин компаній

Унікальний Telegram-бот об'єднує аграріїв України

В Україні аграріїв з усіх регіонів країни об'єднає один Telegram-бот. Першими автоматизовану систему для спілкування від AGROPORT (@AgroportBot) отримають сільгоспвиробники і аграрні компанії Львівської, Вінницької, Херсонської, Хмельницької, Луганської та Харківської областей, що і стане першим етапом запуску регіональних клубів «Кращі аграрні практики».

До кінця 2020 року Telegram-бот консолідує учасників агропродовольчого ринку в усіх областях України, повідомляє прес-служба AGROPORT.

Інструмент покликаний вирішити одне з головних завдань — створення єдиного інформаційного каналу для всіх, хто працює або пов'язаний з аграрною галуззю. При цьому Telegram-бот об'єднає тільки перевірених операторів регіону.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 367 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz