Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медицина. Аптеки » 2021 » Серпень » 18 » В Україні проводять 12 клінічних досліджень засобів проти COVID-19

Розміщення новин компаній

В Україні проводять 12 клінічних досліджень засобів проти COVID-19

Джерело: https://thepharma.media/

Згідно з даними глобального ресурсу з реєстрації клінічних досліджень clinicaltrials.gov, на цей момент в Україні активна дюжина випробувань різних препаратів, які оцінюються в терапії нової коронавірусної інфекції (COVID-19) за різних умов.

Більшість з активних поточних клінічних досліджень (КД) — багатоцентрові та проводяться в різних країнах по всьому світу, українські медустанови в них задіяні в якості окремих центрів.

Наприклад, до таких КД відносяться плацебо-контрольовані випробування з оцінки ефективності молнупіравіра — іноваційного противірусного препарату, котрий розробляється Merck\Ridgeback Biotherapeutics. Наразі в Україні проводиться аж чотири дослідження пізніх фаз з оцінки цього кандидата, і три з них — на етапі набору учасників.

Крім того, в таких багатоцентрових дослідженнях перевіряються при різних умовах та перебігах COVID-19 експериментальні молекули TD-0903, AT-527, LYT-100 і вже наявний на ринку макролід карріміцин.

Одне з поточних КД — наглядове, основною метою якого заявлено вивчення перебігу COVID-19 протягом одного року з описом симптомів, що зберігаються і їх впливу на самопочуття і продуктивність у негоспіталізованих пацієнтів із діагностованою коронавірусною інфекцією.

В той самий час, завершеними значаться випробування таких як препаратів Octagam 10% та інші імуноглобуліни, а також внутрішньовенного імуноглобуліну «Біовен» (Biopharma Plasma LLC), але їх результати поки не опубліковані.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 746 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz