Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2017 » Червень » 2 » VAB Лізинг представить оновлену програму Лізинг АГРО на ХХІХ Міжнародній Агропромисловій виставці АГРО-2017

Розміщення новин компаній

VAB Лізинг представить оновлену програму Лізинг АГРО на ХХІХ Міжнародній Агропромисловій виставці АГРО-2017

З 7 по 10 червня 2017 року на території НК «Експоцентр Україна» відбудеться ХХІХ Міжнародна Агропромислова виставка АГРО-2017. VAB Лізинг прийме участь разом за надійним постачальником насосних станцій та комплексних систем водозабезпечення NRG Group.

В рамках виставки VAB Лізинг презентує оновлені умови спеціалізованої програми Лізинг АГРО, яка направлена на задоволення потреб у фінансуванні аграріїв.

«З метою розширення можливостей фінансування індивідуальних потреб аграріїв ми вдосконалили сезонні графіки платежів, змінили витрати на страхування на безвідсоткову розстрочку та зробили систему оцінки потенційних Клієнтів більш лояльною», - розповідає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.

«Також, для всіх відвідувачів виставки АГРО 2017, які нададуть заявку на послуги лізингу протягом виставки чекає спеціальна знижка 5% на послуги Компанії. Отже, чекаємо Вас на стенді NRG Group та VAB Лізинг, де кожен зможе отримати безліч корисної інформації, цікавих презентацій та звичайно смачних гостинців!», - додає Людмила Золотарьова.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1088 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz