Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2019 » Травень » 29 » Vеga оголосила про відмову від міді

Розміщення новин компаній

Vеga оголосила про відмову від міді

Національний телеком-оператор Vega активно переводить клієнтів з мідних на оптоволоконні мережі.

Завдяки новому способу передачі даних в абонентів, які раніше отримували сервіс через мідні лінії зв’язку, з'явилася можливість користуватися всім спектром продуктів — швидкісним доступом в Інтернет, IP-телефонією, інтерактивним TV. З моменту старту проекту високу якість інновацій вже оцінили понад двадцять тисяч користувачів, яким замінили технології з мідних на оптичні.

«Ми з Vega вже понад 5 років, від моменту переїзду до нового офісу. Телефон перенесли з попередньої адреси. На телефонну лінію одразу під'єднали також і Інтернет. Було зручно, тому що через один кабель отримували обидві послуги, та швидкості Інтернету на той час було цілком достатньо. З часом бізнес трохи розширився, з’явилась потреба у вищій швидкості. У березні 2019 року наш офіс переключили на оптику. Переваги у вигляді суттєвого збільшення швидкості помітили відразу. Якість телефонного зв’язку теж приємно вразила, та ще й зрозуміли, що тепер телефон легко перенести на будь-яку локацію і не треба знову прокладати кабель, тому що відтепер це – IP-телефонія. Рекомендую всім власникам бізнесу не боятися нових технологій і сміливо переходити на оптику, це може бути трохи дорожче, але дуже полегшить життя ваших компаній», – поділився приватний підприємець Тихон Кононов.

Наразі міграція абонентських сервісів здійснюються в більшості великих міст по всій території України. В планах оператора перевести всіх клієнтів, які отримують послуги за допомогою мідних мереж, на оптичні до кінця 2020 року.
«Оптоволоконний інтернет поступово зайняв лідируючі позиції на світовому ринку IT-технологій. Висока швидкість передачі інформації, чистота сигналу, надійність — все це не просто властивості оптики, а запорука надання якісних послуг. Прагнення повністю відповідати міжнародним стандартам зв’язку сприяли запуску програми переключення, основна мета якої – задовольнити запити навіть найвимогливіших споживачів. Зараз проект в активній фазі, та з кожним днем кількість щасливих абонентів зростає. Ми плануємо рухатися далі до повної заміни застарілих технологій», – прокоментував Генеральний директор національного телеком-оператора Vega Мурат Чинар.

Переключення на оптичні магістралі передачі даних проводиться без додаткових витрат для абонентів. Попередньо співробітники компанії інформують мешканців про нову технологію, порядок і строки проведення інсталяційних робіт.
_____


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 447 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz