Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Грудень » 12 » Відсьогодні у відділеннях Ощадбанку можна пройти ідентифікацію і верифікацію через застосунок Дія

Розміщення новин компаній

Відсьогодні у відділеннях Ощадбанку можна пройти ідентифікацію і верифікацію через застосунок Дія

Починаючи з 9 грудня 2021 року Ощадбанк надав своїм клієнтам – фізичним особам можливість пройти ідентифікацію та верифікацію за допомогою застосунку Дія.

Цей функціонал доступний у всіх відділеннях Ощадбанку. Для отримання банківських послуг використовуються е-паспорт громадянина України та е-паспорт для виїзду за кордон, що містяться в застосунку Дія.

Ідентифікація та верифікація клієнтів проводитиметься для здійснення наступних операцій:

• відкриття та обслуговування депозитних та поточних рахунків;

• оренди індивідуальних сейфів;

• приймання платежів;

• обміну валют;

• реалізації банківських металів та нумізматичної продукції.

Для проходження ідентифікації/верифікації потрібно лише повідомити менеджеру банку або касиру номер штрих-коду електронного документа з застосунку Дія.

«Надання клієнтам додаткових сервісів завдяки застосунку Дія – вагоме досягнення Ощадбанку на шляху запровадження paperless-технологій, адже ідентифікація/верифікація через Дію не потребує використання будь-яких паперових носіїв. Окрім того, таким чином ми поступово привчаємо наших найбільш консервативних клієнтів, які все ще користуються касами Ощадбанку, до нових діджитал-технологій. Хочу подякувати всім колегам, які змогли реалізувати цей сервіс, якого дуже потребують клієнти найрозгалуженішої мережі серед банківських установ України», – прокоментував нововведення Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні.

На порталі можна отримати онлайн більше 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 15 своїх цифрових документів та 12 послуг.

Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО), а також COVID-сертифікати. Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія. Підпис — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1129 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz