Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2019 » Липень » 28 » ВОЛЯ гостинно запрошує до оновленого Центру сучасних технологій у Дніпрі

Розміщення новин компаній

ВОЛЯ гостинно запрошує до оновленого Центру сучасних технологій у Дніпрі

Зараз в Україні працює понад 50 Центрів сучасних технологій ВОЛЯ. У Дніпрі абонентів обслуговує два ЦСТ. У центрах можна проконсультуватися, підключити Інтернет, телебачення, комплексні послуги з мобільним зв'язком від компанії lifecell, а також протестувати інтерактивні сервіси.

Оновлений Центр сучасних технологій (ЦСТ) у Дніпрі відкрився на проспекті Слобожанському, 87. Після ремонту в центрі стало набагато затишніше і зручніше і для відвідувачів, і консультантів компанії.
ЦСТ можна отримати весь комплекс сучасних послуг від лідера цифрових розваг: проконсультуватися, підключити Інтернет, телебачення, комплексні послуги з мобільним зв'язком від компанії lifecell, а також протестувати інтерактивні сервіси.

Графік роботи ЦСТ: пн - сб 09:00 - 19:00, нд - вихідний.

- Ми завжди раді зустрічам з нашими абонентами - адже компанія і наш філіал працюють для них. Центр сучасних технологій - це, по суті вітальня, де консультанти зустрічають гостей завжди в гарному настрої, з посмішкою і бажанням допомогти. Відкриття оновленого і просторого ЦСТ особливо актуальне для жителів лівого берега, де проживає майже третина наших клієнтів, оскільки в місті повністю перекритий на ремонт основний міст. Я радий, що ми знову можемо
максимально зручно для всіх наших гостей надавати консультації та підключати наші комплексні тарифи, такі як «Все включено» від ВОЛЯ і lifecell. Нагадаю, що тариф включає в себе домашній інтернет, інтерактивне телебачення і мобільний зв'язок. Я завжди повторюю цитату Г. Форда «Зарплату платить не роботодавець - він тільки розпоряджається грошима. Зарплату платить клієнт», а задоволений клієнт - це запорука успіху нашої компанії, - розповів директор Дніпровської філії Павло Бутенко.

До відкриття ЦСТ компанія приурочила акцію «Super HOT Базовий + 100». До 31 липня 2019 року можна придбати пакети послуг безлімітного інтернету зі швидкістю до 100 Мбіт/с та 63 канали за зниженою ціною на цілий рік, а також взяти роутер в оренду за 1 грн на міс.

У Дніпрі абонентів обслуговує два ЦСТ. Другий Центр сучасних технологій приймає відвідувачів на проспекті Яворницького, 55.

Зараз в Україні послуги абонентам ВОЛЯ надає більше 50 Центрів сучасних технологій. За останні три роки компанія інвестувала в їх розвиток 10 млн грн.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 491 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz