Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2018 » Березень » 28 » За лютий сума надходжень до банків, що ліквідуються, склала 1 216,4 млн грн

Розміщення новин компаній

За лютий сума надходжень до банків, що ліквідуються, склала 1 216,4 млн грн

Протягом лютого на рахунки банків, що ліквідуються, надійшло 1 216,4 млн грн. Із них найбільша сума – 877,7 млн грн отримана від продажу активів банків, що ліквідуються. Ще 173,3 млн грн надійшло від погашення цінних паперів, 155,6 млн грн – від погашення кредитів позичальниками та 9,8 млн грн отримано у якості орендної плати.

У розрізі банків статистика надходжень від реалізації активів виглядає так: 190,8 млн грн надійшло ПАТ «ВіЕйБі Банк»; 177,7 млн грн – до АТ «ДЕЛЬТА БАНК»; 101,2 млн грн – до ПАТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ».

Усі кошти, отримані від управління та продажу активів неплатоспроможних банків спрямовуються на задоволення вимог кредиторів цих банків.

Загалом, за підсумками перших двох місяців цього року, загальна сума надходжень до банків, що ліквідуються, склала 2 356,9 млн грн: 1 859,0 млн грн отримано від продажу активів; 303,0 млн грн – від погашення кредитів; 175,6 млн грн – від погашення цінних паперів; 19,3 млн грн – від оренди.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 519 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz