Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2021 » Грудень » 12 » За перші дні після рестарту програми ПриватБанк отримав 2 тисяч заявок на кредитування за державними гарантіями

Розміщення новин компаній

За перші дні після рестарту програми ПриватБанк отримав 2 тисяч заявок на кредитування за державними гарантіями

За перші дні після рестарту програми кредитування за державними гарантіями ПриватБанк отримав заявки на кредитування від більш ніж 2 тисяч юридичних осіб та підприємців.

Як повідомили у банку, перший кредит з частковим забезпеченням державними гарантіями було видано банком всього через 3 дня після рестарту дніпровському ТОВ “ДЕЗЦЕНТР ПЛЮС”, що займається оптовою торгівлею фармацевтичними товарами. Кредит отримано на поповнення обігових коштів, закупки товару за привабливою ціною, щоб забезпечити всі подальші потреби контрагентів в період пікового навантаження карантинних обмежень.

“Завдяки участі у проекті, бізнес-клієнти ПриватБанку, які підходять під критерії, затверджені Постановою Кабінета Міністрів №1151 від 25.11.2020, зможуть отримувати фінансування з частковим забезпеченням державними гарантіями без додаткової застави, - розповідає керівник Департаменту микробізнесу Сергій Клюєв. - Або можна оформити кредит з додатковою заставою, а також для покупки основних засобів у кредит з авансом від 10% (крім несільскогосподарського обладнання)”.

Також фінансування під державні гарантії можна також поєднувати з фінансуванням за програмою «доступні кредити 5-7-9%». Подати заявку на отримання фінансування з частковим забезпеченням державними гарантіями можна на сайті Приватбанку на сторінці: pb.ua/derggarant.

Нагадаємо, що за дослідженнями компанії CBR, 45% юридичних осіб та 68% підприємців називають ПриватБанк основним банком з обслуговування їх бізнесу.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1143 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz