Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2020 » Березень » 20 » За перший "карантинний" тиждень українці стали на 37% частіше оплачувати покупки картками - ПриватБанк

Розміщення новин компаній

За перший "карантинний" тиждень українці стали на 37% частіше оплачувати покупки картками - ПриватБанк

За перший "карантинний" тиждень в Україні клієнти ПриватБанку стали частіше оплачувати покупки картками та електронними гаманцями. За даними ПриватБанку, з 11 по 18 березня оборот в мережі торгових POS-терміналів зріс на 37%, або на 3,6 млрд грн, в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року.

Найзначніше зростання безготівкових оплат припадає на аптеки та магазини товарів для здоров'я - на 51,7%. У продуктових магазинах та супермаркетах обсяг безготівкових оплат зріс на 39,2%.

За даними ПриватБанку, з початку "карантинного" тижня обсяги зняття зняття готівки в банкоматах знаходиться на середньодобовому рівні - вдвічі нижчому, чим, наприклад, у передговогодній період.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 414 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz