Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2020 » Липень » 13 » За півроку українці стали на третину активніше платити картами і цифровими гаманцями

Розміщення новин компаній

За півроку українці стали на третину активніше платити картами і цифровими гаманцями

З початку 2020 року, не дивлячись на пандемію коронавируса і зниження товарообігу в зв'язку з карантинними обмеженнями, українці стали на третину частіше оплачувати покупки банківськими картками і цифровими гаманцями.

Як повідомив керівник Напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов, за перше півріччя 2020 року загальний обсяг оплат картками і безконтактними гаманцями в мережі POS терміналів в торговіх точках склав 142 млрд грн, що на 31% більше, ніж за перше півріччя 2019 роки (111 млрд грн).

За даними ПриватБанку, найчастіше українці оплачують покупки банківськими картками в продуктових магазинах і супермаркетах, на які припадає 49% загального обсягу транзакцій у термінальній мережі банку. Друге місце за обсягами cashless-оплат посідають магазини електроніки та побутової техніки та магазини одягу, взуття та аксесуарів. Також активно розплачуються картками в магазинах товарів для дому, аптеках та кафе, ресторанах і розважальних центрах.

На сьогодні в мережі ПриватБанку працює понад 240 тисяч POS-терміналів. Щодня через мережу POS-терміналів ПриватБанку власники банківських карток оплачують 4,2 млн покупок. Майже 90% POS-терміналів ПриватБанку приймають безконтактні платежі картками чи смартфонами.

____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 562 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz