Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2020 » Листопад » 8 » Зберігає найкращі спогади. Бренд Lexar долучається до продуктового портфелю АСБІС-Україна

Розміщення новин компаній

Зберігає найкращі спогади. Бренд Lexar долучається до продуктового портфелю АСБІС-Україна

Один із найбільших національних дистриб’юторів цифрової техніки оголошує про початок співпраці з відомим виробником рішень пам’яті. АСБІС-Україна стала єдиним ексклюзивним дистриб'ютором торгової марки Lexar в Україні.

Lexar працює на ринку вже понад 20 років і знає, як швидко дані трансформують світ. Інноваційна та відзначена численними нагородами лінійка продукції включає карти пам'яті, флеш-накопичувачі USB, картридери, твердотільні накопичувачі для роздрібних продажів та клієнтів OEM. Незалежно від того, для чого вони використовуються – фотографування, знімання відео чи просто передавання інформації та обміну файлами, – рішення Lexar забезпечують рівень продуктивності та надійністі, необхідний для отримання максимальної ефективності від цифрового пристрою.

Продукція Lexar проходить ретельне тестування у власних лабораторіях якості, щоб переконатися у її виключній продуктивності, сумісності та надійності. Завдяки цьому покупець може цілком покластися на Lexar, коли йдеться про зберігання важливих спогадів. Недарма слоган бренда: «Live For The Memory».

До продуктових груп, які безпосередньо реалізовуватимуться компанією АСБІС-Україна, належать карти пам'яті, зокрема спеціально призначені для фототехніки, USB флеш-накопичувачі, твердотільні накопичувачі (SSD) та динамічна оперативна пам'ять, або DRAM – новий продукт Lexar, який в найкращих традиціях компанії відповідає високим критеріям якості та відповідає суворим стандартам  JEDEC.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 375 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz