Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2019 » Грудень » 28 » Бренд бездротових пилососів ROIDMI з екосистеми Xiaomi офіційно вийшов на український ринок

Розміщення новин компаній

Бренд бездротових пилососів ROIDMI з екосистеми Xiaomi офіційно вийшов на український ринок

У грудні 2019 року на полицях українських магазинів побутової техніки офіційно з'явилася продукція одного з найбільш інноваційних світових виробників акумуляторних пилососів HI-End класу ROIDMI. Покупцям представлено 4 моделі стильних і потужних бездротових пилососів з гарантією на 24 місяці. Ексклюзивним дистриб'ютором бездротових пилососів ROIDMI стала компанія ELKO Ukraine.

Особливості бренду

Керівництво компанії робить ставку на інновації і технологічність. Компанія отримала більше 150 технічних патентів, що використовуються при виробництві її продукції. Дизайнерські розробки ROIDMI відзначені на німецьких конкурсах Red Dot Design Award і iF Design Awards, японському G-Mark і ще на шести великих міжнародних конкурсах в області промислового дизайну.

«ROIDMI - один з найпрофесійніших брендів бездротових пилососів, продукція якого продається більш ніж в 60 країнах. Ми впевнені, що люди в усьому світі віддають перевагу пилососам ROIDMI завдяки нашій хорошій репутації. На базі потужних технологічних можливостей ROIDMI в найближчому майбутньому буде запускати все більше і більше моделей ", - говорить генеральний директор ROIDMI Джон Ван.

Переваги пилососів ROIDMI

Акумуляторні пилососи ROIDMI відрізняються стильним дизайном виконаним в класичних кольорах, регулюванням кута до 270º і оригінальною конструкцією.

За технічними характеристиками ROIDMI пропонує найвигідніший продукт в своєму ціновому діапазоні: потужність всмоктування від 115 до 145 Вт, в залежності від моделі, час роботи на одному заряді від 40 до 60 хв., Час зарядки - 2,5 години, вага найлегшої моделі пилососа в мінімальній комплектації - 1,3 кг, найпотужнішої - 1,5 кг.

Пилососи ROIDMI можна інтегрувати в універсальний мобільний застосунок Mi Home від компанії Xiaomi для управління «розумним будинком» як з Android, так і з iOS.

Рекомендована роздрібна ціна вертикальних пилососів ROIDMI - від 5599 грн до 9999 грн, в залежності від конкретної моделі. Купити пилососи-стики ROIDMI з екосистеми Xiaomi можна в мережі магазинів Comfy.

Про компанію ROIDMI

Компанія ROIDMI створена в 2015 році за участю інвесторів: Xiaomi, Shunwei і Haiquan Fund. З моменту заснування компанія виросла в світовий бренд, представлений більш ніж в 60 країнах, включаючи США, Великобританію, Європу і Японію.

Сайт компанії - www.roidmi.com/en

З питання оптової закупівлі акумуляторних пилососів звертайтеся в компанію ELKO Ukraine, яка є ексклюзивним дистриб'ютором ROIDMI.

_______________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 594 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz