Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2021 » Лютий » 5 » ДТЕК повністю відновив роботу Запоріжської ТЕС в енергосистемі після знеструмлення через аварію на підстанції «Луч»

Розміщення новин компаній

ДТЕК повністю відновив роботу Запоріжської ТЕС в енергосистемі після знеструмлення через аварію на підстанції «Луч»

4 лютого 2021 р. о 03.47 Запоріжська ТЕС відновила свою роботу в енергосистемі України, після знеструмлення через замикання на підстанції «Луч» Запоріжжяобленерго.

Після усунення причин аварії на підстанції, енергетикам Запоріжської ТЕС вдалося оперативно усунути наслідки аварійного відключення ТЕС та увімкнути в мережу енергоблок №4 та №1. Енергетики готуються до запуску ще енергоблоку №3 в найближчий час.

Нагадаємо, через замикання на підстанції «Луч» Запоріжжяобленерго спрацювали системи захисту на блоках Запорізької ТЕС, що не дозволило допустити більшої аварії. На момент ситуації в роботі було задіяно три енергоблоки, сумарною потужністю 750 МВт. Аварійне відключення ДТЄК Запоріжської ТЕС призвело до короткочасного відключення світла в м. Енергодар.

Для збалансування роботи енергосистеми України та компенсації потужностей енергоблоків Запоріжської ТЕС, ДТЕК оперативно увімкнув в мережу енергоблок Курахівської ТЕС.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 511 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz