Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2020 » Травень » 13 » ДТЕК Запорізька ТЕС виходить з ізольованого режиму роботи

Розміщення новин компаній

ДТЕК Запорізька ТЕС виходить з ізольованого режиму роботи

За рішенням уряду з 11 травня в Україні ослаблений карантин. У зв'язку з цим в ДТЕК Енерго прийнято рішення завершити спеціальний режим роботи семи з дев'яти своїх електростанцій. У тому числі і на Запорізькій ТЕС. Тут більше 280 енергетиків працювали в умовах повної ізоляції з 20 березня. У цей період для енергосистеми країни Запорізька ТЕС виробила 481 млн кВтг електроенергії. Це забезпечило безперебійне тепло- і енергопостачання українців під час карантину і дозволило не допустити поширення інфекції на підприємстві.

Епідеміологічна ситуація в регіонах роботи ТЕС ДТЕК Енерго поліпшується. У зв'язку з цим близько 2000 енергетиків шести ТЕС компанії і однієї ТЕЦ з 12 травня вийшли з режиму суворої ізоляції. Серед них і ДТЕК Запорізька ТЕС.

«Більше 50 днів енергетики ДТЕК Запорізької ТЕС працювали в умовах повної ізоляції. Весь цей період люди жили, відпочивали і працювали на території ТЕС. Було не просто для всіх нас. Але ми впоралися. Практика показала, що ми прийняли правильне рішення - жоден наш співробітник не захворів. А підприємство за цей період карантину справило для українського споживача майже півмільйона кіловат-годин електроенергії. Це світло і тепло в будинках для наших близьких. І я вдячний кожному співробітнику Запорізької ТЕС за відповідальність та відданість своїй професії », - говорить директор ДТЕК Запорізької ТЕС Сергій Шовгеля.

Незважаючи на вихід з ізоляції, на всіх підприємствах ДТЕК Енерго триває строгий контроль за станом здоров'я співробітників підприємств з дотриманням всіх рекомендованих МОЗ карантинних заходів.

На територіях ТЕС введено нові правила безпеки. Всім співробітникам енергетичних підприємств необхідно використовувати додаткові засоби індивідуального захисту: рукавички, маски або лицьові щитки. До закінчення карантину компанія організовує візуальний контроль і вимірювання температури на прохідних і на робочих місцях. Триває посилений режим прибирання та дезінфекції приміщень і транспортних засобів, постійно чергують лікарі та медичний персонал. Компанія регулярно інформує співробітників про правила особистої гігієни та інших запобіжних заходів.

У ДТЕК Енерго уважно стежать за розвитком подій і коректують роботу відповідно до вимог влади, рекомендаціями Міністерства охорони здоров'я України та Всесвітньої організації охорони здоров'я.

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 589 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz