Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2019 » Червень » 14 » ЕКО УПАКОВКА від Жидачівскокого комбінату. Перспективно та економічно!

Розміщення новин компаній

ЕКО УПАКОВКА від Жидачівскокого комбінату. Перспективно та економічно!

ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» випускає широкий спектр продукції з гофрокартону для представлення товару у супермаркетах.

Все більше європейських супермаркетів і виробників відмовляються від пластикової упаковки відповідно за глобальним рухом у сторону ЕКО-напрямку і прийнятим парламентом ЄС Рішенням про заборону одноразових виробів із пластику в рамках боротьби із забрудненням світового океану.

Згідно з прогнозами домінуючою упаковкою стане Гофроупаковка завдяки її широкої вживаності і варіативності, а також утилізації та повторного застосування.

Одним з перспективних напрямків гофроупаковки є дисплеї та шоу-бокси для викладення не габаритних товарів на полицях супермаркетів. Вони відрізняються простотою конструкції і зручністю застосування, а також поєднують 2 функції, як транспортна тара і дисплей. За допомогою перфорації видаляються деякі частини транспортної тари і товар, в уже отриманому дисплеї, встановлюється на полицю, при цьому зберігши товарний вигляд. Дисплей займає на полиці обмежене місце, а завдяки брендуванню, забезпечує впізнаваність торгової марки і стимулює зростання продажів означеного товару.

ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» випускає широкий спектр подібної продукції. Завдяки повному циклу виробництва - від переробки макулатури, виробництва паперу, картону і гофрованого картону до готового виробу (гофротара) - забезпечується оперативне виготовлення замовлень і прийнятна ціна при гідній якості. З огляду на всі технологічні особливості виробництва сировини (паперу і картону) Замовник отримує гофротару, дисплеї та інші види упаковки з гофрокартону з необхідними технічними параметрами, а також з гранично допустимим запасом міцності відповідно до нормативних документів, які забезпечують виробництво.

Технічні можливості виробництва дозволяють випускати продукцію з гофрокартону (3, 5 шарового) різної конфігурації широкого спектру застосування: транспортна упаковка, 4 клапанні ящики, коробки для піци, кондитерські лотки, лотки для ягід, фруктів, горіхів, овочів і грибів, дисплеї, POS - матеріали, ящики для алкогольних і безалкогольних напоїв, для масла і заморожених продуктів харчування, архівні короби.

Гасло ПАТ «ЖЦПК» на 2019 рік «З нами Ви упаковані» повністю характеризує широкі можливості виробництва та оперативність виконання замовлень!

Справка о компании:
-----------------
Один з найбільших комбінатів України ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», з повним циклом виробництва, понад 65 років виробляє широкий спектр продукції: папір для гофрування (флютінг), папір обгортковий марки Є, картон для плоских шарів гофрованого картону (тестлайнер), картон гофрований (3-, 5 шаровий),
вироби з гофрокартону: гофроящики, вироби складної конфігурації, комплектуючі.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 435 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz