Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2021 » Квітень » 28 » Енергоатом прибутковий другий квартал поспіль

Розміщення новин компаній

Енергоатом прибутковий другий квартал поспіль

Енергоатом оприлюднив фінансовий звіт за І квартал 2021 року. За результатами діяльності у звітний період Компанія сплатить до Державного бюджету 1,39 млрд грн дивідендів та податку на прибуток.

За підсумками І кварталу поточного року ДП «НАЕК «Енергоатом» отримано понад 1 млрд грн чистого прибутку. Для порівняння: у І кварталі 2020 року держпідприємство мало 1,6 млрд грн чистого збитку.

Валовий прибуток Компанії від реалізації електро- та теплоенергії, надання послуг з теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення становив майже 2 млрд грн.

Фінрезультат Компанії – з урахуванням інших операційних, фінансових та інших доходів і витрат до оподаткування – прибутковий і дорівнює 1,24 млрд грн, тоді як І квартал минулого року був збитковим (мінус 1,9 млрд грн).

Протягом І кварталу нинішнього року вдалося на 1,8 млрд грн скоротити дебіторську заборгованість за відпущену продукцію, яка на 31.03.2021 року становила 22,4 млрд грн. Також скоротилися і довгострокові зобов’язання Енергоатома – на 1,5 млрд грн.

Сума податків та зборів, що в І кварталі 2021-го Компанія вже сплатила до Держбюджету, – понад 3,7 млрд грн.

У ІІ кварталі 2021 року за умови стабільного курсу національної валюти очікується подальше зростання валового та чистого прибутку НАЕК «Енергоатом».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1072 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz