Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2020 » Лютий » 12 » HONOR Band 5: спеціальна пропозиція до Дня закоханих

Розміщення новин компаній

HONOR Band 5: спеціальна пропозиція до Дня закоханих

Бренд HONOR представляє спеціальну пропозицію на розумний браслет HONOR Band 5. У період із 8 по 14 лютого під час купівлі двох HONOR Band 5, другий браслет доступний зі знижкою 50%.

Акція діє у роздрібних мережах Citrus, COMFY і MOYO1.

HONOR Band 5 – розумний браслет з AMOLED-дисплеєм, функцією моніторингу пульсу, відстеження фаз сну та сенсором рівня кисню в крові. HONOR Band 5 реєструє спортивні дані користувача й надає рекомендації щодо поліпшення тренувань. Браслет водонепроникний – його можна використовувати навіть у басейні. Пристрій підтримує функцію віддаленого управління музикою, а заряд батареї тримається до 14 днів.

Браслет доступний у чорному, синьому та рожевому кольорах за ціною 899 грн. У період із 8 по 14 лютого на HONOR Band 5 поширюється спеціальна пропозиція: при покупці двох браслетів одним чеком, другий браслет можна придбати зі знижкою 50%. Акція діє у роздрібних мережах Citrus, COMFY і MOYO.

___________

1 Детальні умови та наявність уточнюйте в магазинах-партнерах.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 398 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz