Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Серпень » 31 » Якість продукції HARP

Розміщення новин компаній

Якість продукції HARP

Одна з головних цінностей Харківського підшипникового заводу (HARP) – довіра клієнтів. І коли мова йде про те, що вироби підприємства проходять сувору перевірку якості – це не порожні слова. Повний комплекс перевірки підшипників HARP включає контроль, випробування й дослідження більш ніж 50 параметрів і характеристик як деталей підшипників, так і підшипників в цілому (включаючи стендові випробування).

Якість підшипників починається з вибору, оцінки та схвалення надійних постачальників основних матеріалів. Кільця і ​​тіла кочення (кульки й ролики) підшипників виготовляються з високоякісних зносостійких підшипникових сталей, що володіють підвищеною міцністю й пружністю.

Увесь металопрокат піддається вхідному контролю, який включає дослідження макроструктури, твердості й хімічного складу металу, що проводяться в акредитованому Національному агентстві з акредитації України випробувальному центрі ХАРП.

Контроль продукції, що виготовляється, здійснюється виробничим персоналом і співробітниками ВТК на всіх технологічних операціях по параметрах, в обсягах і з періодичністю, встановленими технологічною документацією. Позачерговий контроль виконується при зміні процесу виробництва – заміні оснащення, інструменту, налаштування устаткування і т.п.

Контроль якості на ХАРП настільки щільний, що фіксуються мінімальні зміни: так, при налаштуванні обладнання з типу на тип, а також на початку і в кінці кожної зміни здійснюється контроль продукції із заповненням Карт першої налаштованої партії й щозмінних карт перших трьох і останньої деталі. Карти й проконтрольовані деталі знаходяться на робочих місцях до початку наступної зміни й чергового переналаштування обладнання.

Після проведення термічної обробки деталей підшипників виконується комплекс операцій по контролю і досліджень якості продукції, що включає, крім геометричних параметрів, контроль на відсутність тріщин і твердості, дослідження мікроструктури, рівня залишкового аустеніту, величини безвуглецевого шару, мікропористості, відсутності трооститних плям.

Виявлення поверхневих дефектів деталей підшипників здійснюється на установках магнітопорошкової й вихрострумової дефектоскопії.

Після завершення всіх операцій контролери ВТК здійснюють ще раз 100 контроль деталей підшипників і підшипників. А кожна партія підшипників для залізничного транспорту проходить додатковий контроль інспектором-приймальником Центру технічного аудиту АТ «Укрзалізниці».

В результаті: підшипники HARP відповідають всім вимогам державних українських стандартів (ДСТУ), міждержавних стандартів (ГОСТ) та європейських стандартів (EN). Окремо варто відзначити, що з метою забезпечення відповідності підшипників для букс залізничного транспорту встановленим в Європейському союзі вимогам HARP придбав сучасне обладнання. Це ультразвукова установка, віскозиметр, термостат, вакуумна сушильна шафа, колориметр диференційний скануючий, вихрострумовий прилад для контролю роликів, що дозволило проводити контроль, випробування і дослідження деталей підшипників, включаючи поліамідний сепаратор, відповідно до методик Євросоюзу.

Функціонування на підприємстві Системи менеджменту (ISO 9001 діє до: 2015) забезпечує виробництво продукції в керованих умовах і її стабільну якість.

Харківський підшипниковий завод (HARP) націлений на постійне поліпшення якості й задоволення потреб і очікувань клієнтів. Завдяки правильній і ефективній організації всіх етапів виробництва якісної підшипникової продукції підприємство є постачальником великих компаній міжнародного рівня.

HARP – перевірені рішення для вас!
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 494 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz