Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2020 » Березень » 4 » Камера Insta360 ONE R - «три в одному» - вже в Україні

Розміщення новин компаній

Камера Insta360 ONE R - «три в одному» - вже в Україні

Компанія FlyTechnology, ексклюзивний представник бренду Insta360 в Україні, оголосила про старт продажів екшн-камери Insta360 ONE R.

Новинка була вперше представлена на виставці CES 2020, і це перша в світі модульна екшн-камера, яка розроблена спільно з Leica. За допомогою встановлюваних на універсальний корпус модулів можна задіяти 4K, 360-градусний і 1-дюймовий сенсори.

Що робить модель ONE R абсолютно унікальною в сегменті екшн-камер, це її конструкція зі змінними об'єктивами, яка забезпечує охоплення 360 градусів, а також стандартне ширококутне охоплення 4K. І все це за допомогою одного пристрою-гібрида!

Концепція Insta360 для ONE R досить проста. Один датчик, одна батарея, один процесор і можливість зміни об'єктивів. ONE R може трансформуватися з камери з двома об'єктивами 360 ° в стандартну екшн-камеру, при цьому забезпечуючи вбудовану стабілізацію FlowState, що дозволяє вести стабільну зйомку без використання допоміжних пристроїв.

На момент запуску ONE R пропонує три способи зйомки з трьома доступними модулями на об'єктив:

• модуль Dual-Lens 360
• ширококутний 4K-модуль
• 1-дюймовий ширококутний модуль (спільно з Leica)

ONE R розроблена для того, щоб дати операторам, спортсменам і шукачам пригод єдиний інструмент, який можна адаптувати до будь-яких зйомок.

Dual-Lens 360 модуль

Цей модуль підтримує зйомку 5,7K на двох об'єктивах, які охоплюють всі напрямки одночасно. Він забезпечує в режимі реального часу 360-градусний попередній перегляд на сенсорному екрані ONE R. Нові функції Color Plus, HDR-відео і Night Shot забезпечують кращу точність передачі кольору і продуктивність при слабкому освітленні в будь-який споживчої камері 360.

4K ширококутний модуль

Даний об'єктив знімає 4K при 60 кадрах/секунду, захоплює чітку, яскраву, стабілізовану дію і підтримує уповільнення до 8 разів. Його особлива конструкція дозволяє миттєво перевертати сенсорний екран назад і вперед, що ідеально підходить для отримання зворотного зв'язку в режимі реального часу при зйомці.
1-дюймовий ширококутний модуль

1-дюймовий ширококутний модуль використовує заявлений як кращий в своєму класі 1-дюймовий сенсор для захоплення 5,3K відео і 19-мегапіксельною фотографії навіть в умовах поганого освітлення.

Leica тісно співпрацювала з Insta360 над оптичним проектуванням і промисловим дизайном ширококутного 1-дюймового модуля. Компанія заявляє, що її підхід включає комбінацію 1-дюймового сенсора з оптичними характеристиками Leica і дозвіла 5,3K. І все це в компактному міцному корпусі з використанням фірмової стабілізації FlowState від Insta360.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 424 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz