Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2019 » Грудень » 6 » На АЗК «Параллель» вже продається зимове пальне

Розміщення новин компаній

На АЗК «Параллель» вже продається зимове пальне

У мережі АЗК «Параллель» і її партнерів реалізується сезонне пальне, фракційний склад якого оптимально підходить для зимового періоду.

Так, наприклад, зимове дизельне пальне PERFEKT DIESEL здатне зберігати свої робочі властивості при температурі до -27 °С і відповідає стандарту ДСТУ 7688:2015. Лінійка фірмових бензинів мережі «Параллель», що представлена бензинами Perfekt 95 і Perfekt 92, та вітчизняний бензин А-92 євро, також адаптовані для безперебійної роботи двигуна при низьких температурах. Фракційний склад і тиск насичених парів цих бензинів відповідає вимогам ДСТУ 7687:2015 для зимового періоду експлуатації.

Крім того, «Параллель» пропонує своїм клієнтам автотовари, потрібні у холодну і сніжну погоду: фірмові омивачі скла, щітки для снігу зі шкребками, буксирувальні троси, розморожувач скла та замків і спрей для зчеплення шин з льодом.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 542 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz