Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Машинобудування » 2021 » Липень » 16 » На Дніпропетровщині на торги виставили зачинений Трансмаш

Розміщення новин компаній

На Дніпропетровщині на торги виставили зачинений Трансмаш

У Кривому Розі на аукціон був виставлений колишній завод "Трансмаш", який здійснював виробництво залізничного рухомого складу.

Про це йдеться у повідомлені прес-служби Дніпропетровської обласної державної адміністрації, передає Depo.Дніпро.

Головний корпус заводу, склади, гаражі, насосну станцію, зварювальну лабораторію, пральню, їдальню та гараж-стоянку продають за стартовою ціною в 75,6 млн гривень. До лоту також входить 8 кілометрів залізничних колій на території підприємства та тисячу одиниць обладнання.

На Дніпропетровщині з аукціону продають 16 об'єктів малої приватизації: 21,55% акцій ПрАТ "Іста-центр", два Єдиних майнових комплекси держпідприємств, три їдальні Південного гірничо-збагачувального комбіната, база відпочинку "Проєкт", нежитлові будівлі.

Загалом в області готують до приватизації понад 100 державних об'єктів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 844 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz