Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2020 » Квітень » 2 » На варті енергобезпеки: за час роботи в ізоляції ТЕС ДТЕК Енерго відпустили в енергосистему понад 550 млн кВт-год електроенергії

Розміщення новин компаній

На варті енергобезпеки: за час роботи в ізоляції ТЕС ДТЕК Енерго відпустили в енергосистему понад 550 млн кВт-год електроенергії

ТЕС ДТЕК за період карантину відпустили в об'єднану енергосистему 554 млн кВт-год електроенергії. 20 березня теплоелектростанції компанії перейшли на ізольований режим роботи для того, щоб мінімізувати поширення інфекції і забезпечити безперебійне тепло- і енергопостачання українцям.

В умовах повної ізоляції на ТЕС ДТЕК працює близько двох тисяч енергетиків. Це виробничий персонал, який забезпечує безперервне виробництво електроенергії. Завдяки їм сьогодні функціонують лікарні, аптеки, продуктові магазини, а в будинках мільйонів українців є світло і тепло.

«Наші станції відпрацювали в режимі суворої ізоляції вже дванадцять днів. З огляду на темпи поширення вірусу, ми розуміємо, що таке рішення було правильним і своєчасним. Енергетики ДТЕК разом з лікарями і поліцейськими виконують важливу місію - забезпечують життєдіяльність всієї країни. Це особливо важливо зараз, під час карантину. Перебувати на самоізоляції вдома зручно, якщо у тебе є можливість повноцінно займатися своїми справами - працювати, вчитися, дивитися телевізор, готувати їжу, читати Facebook. А без електрики це неможливо, - заявив генеральний директор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук. – Роботу наших підприємств в особливому режимі буде продовжено до закінчення карантину в країні. Ми зробимо все, щоб Україна була зі світлом і теплом в цей непростий час».

Всього з початку року ТЕС ДТЕК відпустили в об'єднану енергосистему понад 5,1 млрд кВт-год електроенергії.

ТЕС - підприємства критичної інфраструктури, які повинні постійно працювати. Стабільність системи в години пікових навантажень (наприклад, ввечері або вранці) залежить від маневрової теплової генерації. Тому компанія ДТЕК Енерго вивчила міжнародний досвід роботи стратегічних підприємств в період карантину і прийняла рішення ізолювати частину персоналу на своїх ТЕС.

У ДТЕК Енерго уважно стежать за розвитком подій і корегують роботу відповідно до вимог влади, рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України та Всесвітньої організації охорони здоров'я.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1156 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz