Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2020 » Травень » 19 » «Параллель» продовжує розвивати парк газовозів

Розміщення новин компаній

«Параллель» продовжує розвивати парк газовозів

Компанія «Параллель» розширює свій транспортний парк. Незабаром на маршрут вийде новий газовоз компанії, придбаний у провідного виробника автоцистерн в Україні ТОВ «Еверласт».

Газовоз відповідає Європейській угоді про міжнародне дорожнє перевезення небезпечних вантажів, а також ПДР щодо відсутності перевантаження для доріг України. Крім того, автоцистерна оснащена сучасним лічильником-витратоміром Micro Motion компанії Emerson з принтером Epson, який забезпечує точність видачі скрапленого газу. Невід'ємною базовою функцією всіх бензовозів і газовозів, які транспортують пальне компанії «Параллель», є системи GPS-моніторингу. Вони дозволяють повністю контролювати пересування автомобіля у реальному часі, а також переглядати історію поїздок за тривалий період.

«Розширення автопарку дозволить нам задовольнити потреби зростаючої кількості клієнтів як у напрямку роздрібних продажів, так і в реалізації пального дрібним гуртом», - зазначила Світлана Бишова, директор компанії «Параллель».
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 451 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz