Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2020 » Травень » 4 » «Параллель» виділяє пальне на боротьбу з пандемією COVID-19

Розміщення новин компаній

«Параллель» виділяє пальне на боротьбу з пандемією COVID-19

Компанія «Параллель» приєдналася до благодійного проекту Фонду Ріната Ахметова з боротьби із пандемією COVID-19. В рамках проекту у співпраці з регіональними антикризовими штабами «Параллель» надає паливну підтримку державним лікувальним установам Донецької та Луганської області.

«У період пандемії вчасний приїзд лікаря, вчасно привезені ліки і експрес-тести - це не тільки порятунок життя людини, але й запобігання поширенню коронавируса. Ми виділили необхідні ресурси пального для цих цілей і вже передали у лікарні в Маріуполі, Костянтинівці, Курахово, Волновасі, Лисичанську, Сєвєродонецьку, Новопскові та Новоайдарі», - зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

Слід зазначити, Рінат Ахметов першим в Україні почав надавати благодійну допомогу державним медичним установам і направив 300 мільйонів гривень на боротьбу з COVID-19, об'єднавши всі ресурси благодійного Фонду та активів SCM для допомоги Україні.

«Фонд Ріната Ахметова у партнерстві з групою компаній SCM робить все, щоб зупинити COVID-19 в Україні та містах присутності підприємств групи. Медикам передаються великі партії обладнання, засобів індивідуального захисту та експрес-тестів. Ще одна важлива потреба – пальне, витрати якого у медичних установах після початку карантину значно зросли», – сказала Наталія Ємченко, член Наглядової ради Фонду Ріната Ахметова.

Фонд Ріната Ахметова вже закупив для всієї країни 300 тисяч експрес-тестів на коронавірус, висококласні апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ) SERVO-I UNIVERSAL і SERVO AIR шведського виробництва та кисневі концентратори, а також засоби індивідуального захисту для українських медиків.
____________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 555 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz