Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2020 » Вересень » 4 » Perfekt Diesel успішно пройшов незалежну експертизу

Розміщення новин компаній

Perfekt Diesel успішно пройшов незалежну експертизу

Результати незалежного дослідження Інституту споживчих експертиз показали, що Perfekt Diesel від компанії «Параллель» є одним з найбільш якісних дизельних пальних на українському ринку.

Зразки пального пройшли перевірку у сертифікованій лабораторії на відповідність профільного ДСТУ 7688:2015 (пальне дизельне марки ДП-Л-Євро5) за 5 параметрами: цетановий індекс, фракційний склад, температура спалаху в закритому тиглі, вміст сірки і щільність.

Звіт показав, що Perfekt Diesel - у лідерах якості за всіма встановленими стандартами.

Фракційний склад, %

(норматив - випаровуваність не більше 65 і не менше 85 відповід.)

Цетановий індекс

(норматив – не менше 46 од.)

Щільність при температурі 15 С, кг/куб. м (норматив 820-845)

Температура спалаху в закритому тиглі, С

(норматив – не нижче 55 С)

Вміст сірки, мг\кг (норматив – не більше 10 мг/кг)

45

92

52,5

826,4

65

5

           

Експерти відзначили, що двигун автомобіля на такому дизельному пальному працює більш ефективно: поліпшується процес згоряння пального в камері згоряння без відкладень нагару, зменшується витрата пального і практично відсутня димність. Також Perfekt Diesel має високу температуру займання, забезпечуючи безпеку водія в разі ДТП. Крім того, дизельне пальне від «Параллель» практично позбавлене шкідливої ​​сірки, що робить його одним з найбільш екологічних на українському ринку.

«Відмінні показники нашого пального - результат співпраці виключно з перевіреними постачальниками, а також ефективної системи контролю якості нафтопродуктів на всіх етапах поставки, починаючи від нафтобази і закінчуючи АЗК. Це не тільки гарантія безпечної та надійної роботи автомобілів наших клієнтів, але й турбота про навколишнє середовище», - сказала Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 614 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz