Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2019 » Вересень » 9 » Підготовка до опалювального сезону: ДТЕК Енерго привіз 88 тисяч тонн вугілля з Південної Америки

Розміщення новин компаній

Підготовка до опалювального сезону: ДТЕК Енерго привіз 88 тисяч тонн вугілля з Південної Америки

До Одещини прибуло судно з вугіллям марки Г для ТЕС ДТЕК. Компанія придбала його в Південній Америці, щоб поповнити запаси вугілля і забезпечити стабільну роботу своїх ТЕС в осінньо-зимовий період.

Балкер «W-Ace» привіз 88 тисяч тонн вугілля з Колумбіі. Порт «ТІС» вже почав розвантаження судна, після чого вугілля поїде на теплові електростанції ДТЕК Енерго.

«Успішне проходження опалювального сезону - наше головне завдання. Сьогодні в українській енергетиці склалась ситуація, коли ТЕС повинні замістити обсяги електроенергії, які мали б виробити інші генерації. Тому теплова генерація має підставити плече енергосистемі, і ДТЕК готовий це зробити, - розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук. – Ми вже законтрактували 388 тисяч вугілля з-за кордону. Наразі готові збільшити обсяги покупки і з 3-го вересня проводимо торги із закупівлі вугілля за ціною Роттердам + на Українській енергетичній біржі. На жаль, поки жоден трейдер не готовий поставити вугілля за такою низькою ціною. Ми продовжуватимемо біржові сесії до 12 вересня. ДТЕК і надалі докладатиме всіх зусиль, щоб Україна була взимку зі світлом і теплом».

Разом з тим розвиток вітчизняного вуглевидобутку залишається основним завданням компанії. За 8 місяців цього року гірники ДТЕК Енерго видали на-гора 14,8 млн тонн газового вугілля.

____________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 472 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz