Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2019 » Вересень » 30 » Підготовка до зими: ДТЕК привіз четверте судно з вугіллям із Колумбії

Розміщення новин компаній

Підготовка до зими: ДТЕК привіз четверте судно з вугіллям із Колумбії

Чергова партія палива прибула з Колумбії для ТЕС ДТЕК. 80 тисяч тонн вугілля газової марки доставили в порт «Південний» Одеської області. Імпортне вугілля дозволить забезпечити стабільні поставки електроенергії і тепла для українців в період опалювального сезону.

Зараз судно розвантажують в порту, після чого вугілля відправлять на теплоелектростанції ДТЕК. Станом на 26 вересня на складах ТЕС компанії накопичили 882 тис. тонн вугілля.

«Ми робимо максимум, щоб Україна взимку була зі світлом і теплом. Для поповнення складів ми диверсифікуємо поставки вугілля. Наш пріоритет - видобуток вугілля на власних підприємствах, - розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук. - Також ми закуповуємо імпортне паливо. Сьогодні в порт прибуло четверте судно з вугіллям за останні два місяці, ще одне планується в жовтні. Всього ми законтрактували 388 тисяч тонн вугілля за кордоном. Це паливо допоможе нам витримати пікові навантаження, які почнуться вже в наступному місяці і триватимуть всю зиму».

Компанія також виходила на Українську енергетичну біржу для купівлі вугілля. Ціна, запропонована постачальникам, була заснована на котируванні API2 і включала вартість доставки (Роттердам+). Однак всі вісім сесій торгів завершилися безрезультатно. Жоден лот з 450 тис. тонн так і не був законтрактований.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 510 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz