Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2019 » Жовтень » 13 » Підготовка до зими: на складах ТЕС ДТЕК уже мільйон тонн вугілля

Розміщення новин компаній

Підготовка до зими: на складах ТЕС ДТЕК уже мільйон тонн вугілля

На складах ТЕС ДТЕК накопичили 1 млн тонн вугілля. Паливо стане надійною опорою енергосистеми України в осінньо-зимовий період.

ДТЕК продовжує готуватися до опалювального сезону. На 11 жовтня на складах теплоелектростанцій компанії накопичили 1 млн тонн вугілля. Це в два рази більше, ніж було на початок осені.

«Запорука стабільної роботи енергосистеми України - достатня кількість палива на складах теплової генерації. Зараз у нас в запасі 844 тисячі тонн газового вугілля і 155 тисяч тонн антрациту. Цього палива вистачить, як мінімум, на півтора місяця опалювального періоду, - розповів Дмитро Сахарук, генеральний директор ДТЕК Енерго. - Ми продовжуємо нарощувати запаси на складах, щоб взимку Україна була зі світлом і теплом».

Від початку року шахтарі ДТЕК видобули 17 млн ​​тонн вугілля. Також компанія законтрактувала 388 тис. тонн вугілля з Південної Америки.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 427 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz