Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Машинобудування » 2020 » Листопад » 26 » Сіменс готові локалізувати виробництво локомотивів для УЗ

Розміщення новин компаній

Сіменс готові локалізувати виробництво локомотивів для УЗ

Директор департаменту “Інтегровані транспортні системи” ДП “Сіменс Україна” Дмитро Чорненький в інтерв’ю журналістам бізнес-порталу uaprom.info розповів про готовність компанії локалізувати виробництво в Україні. Про це пише інформаційно-аналітичне видання Rail.insider.

Зокрема він заявив:

“Це стандартний формат співпраці по всьому світу. Він нікого з виробників не дивує і не лякає. Він просто вимагає чіткої та зрозумілої дефініції, що мається на увазі, і як це буде працювати. Це також вимагає виконання серйозної домашньої роботи (від українських виробників – ред.) І, звичайно, інвестицій. Але це не наші інвестиції, а внутрішні вкладення”.

Також Дмитро Чорненький нагадав, що в компанії є вдалий досвід подібної співпраці в Україні.

“У проєкті по ДС3 наша частина була 40%. Тому я не бачу проблем для високого ступеня локалізації в нових проєктах. Зокрема, за тими позиціями, на які зараз здатна Україна й українські виробники. Питання не в нас”.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 616 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz