Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2019 » Вересень » 18 » Technics анонсує випуск внутрішньоканальних навушників EAH-TZ700

Розміщення новин компаній

Technics анонсує випуск внутрішньоканальних навушників EAH-TZ700

Вражаюча деталізація звуку та виразність об’ємного звучання

Любителі музики завжди бажають отримати найкращу якість звучання, що мотивує зростання ринку навушників та оновлення його асортименту. Technics також не стоїть осторонь і анонсує випуск внутрішньоканальних навушників EAH-TZ700, народжених у процесі нескінченного пошуку ідеального звучання.

Основу високої якості звучання EAH-TZ700 закладає новий 10 мм драйвер. Його унікальні характеристики є результатом поєднання декількох нових розробок, що стали результатом багаторічних досліджень інженерів компанії. Серед них діафрагма незвичної для навушників конструкції, технологія магнітної рідини, використана у котушці, та корпус спеціальної конструкції, що посилює звук та вирівнює частотний діапазон.

Чисте звучання завдяки контролю за рухом діафрагми

Новий 10 мм драйвер, використаний у EAH-TZ700, створено спеціально для внутрішньоканальних навушників. Однією з його головних особливостей є унікальна діафрагма товщиною 5 мікрон. На відміну від інших рішень, що представлені на ринку, вона двокомпонентна. Нижня частина діафрагми виготовлена зі спеціального жорсткого алюмінію. Вона гасить небажані вібрації та покращує відтворення високочастотного діапазону.
Верхня частина виготовлена з еластичного матеріалу, має форму притаманну аналогічним рішенням з динаміків акустичних систем, та “вільне” кріплення (край діафрагми не з’єднується з корпусом драйвера). Ця частина опускає резонансну частоту драйверу та поліпшує звучання басів.

Крім того, у котушці цього драйвера використана магнітна рідина, яка забезпечує високу точність коливань “вільної” частини діафрагми завдяки високому демпферному ефекту. У результаті навушники здатні спокійно відпрацювати і енергійний бас, і нестримні високі частоти (аж до 100 КГц) які додають звучанню вражаючого об’єму.

Налаштовані для об’ємного та збалансованого звучання

Циліндричний корпус EAH-TZ700 має коаксиальну конструкцію, що розкриває повний потенціал нового драйверу. Внутрішні перегородки корпуса формують повітряну камеру (Air Control Chamber), яка формує внутрішні потоки повітря та оптимізує баланс в усьому частотному діапазоні. В результаті отримано покращену роздільну здатність звуку та вражаюче об’ємне звучання.

Матеріали та дизайн, ретельно підібрані для отримання високоякісного звуку та міцності

Конструктивно корпус навушників створено з комбінації двох металів. Секція, через яку виходить звук виготовлена з легкого і міцного титану - головного металу космічної галузі. Він міцно утримує драйвер та гасить небажані вібрації. Основна частина корпусу виготовлена з литого магнію, який відомий своєю здатністю гасити вібрації. Форма навушників розроблена з урахуванням анатомічних особливостей вуха і забезпечує оптимальну посадку та винятковий комфорт при довготривалому прослуховуванні музики.

Спеціальні кабелі та вушні вкладки для ідеального звучання

EAH-TZ700 комплектується двома варіантами кабелів: збалансованим та незбалансованим. Збалансований варіант 2,5 мм аудіоджеком, тож він ідеально підходить до використання з портативними високоякісними музикальними програвачами. Для максимальної довговічності конектор має вигнуту форму а його контакти вкриті позолотою. Вушні вкладки також відіграють важливу роль у формуванні звучання навушників. Тож крім традиційних нормальних та круглих вкладишів у комплект додано овальні, що забезпечують підвищену звукоізоляцію. Кожен з різновидів вкладишів іде у чотирьох різних розмірах.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 439 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz