Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Листопад » 12 » Туреччина замовила в України реактивні двигуни для дронів Bayraktar нового покоління

Розміщення новин компаній

Туреччина замовила в України реактивні двигуни для дронів Bayraktar нового покоління

Турецька компанія Baykar Makina, яка спеціалізується на будівництві бойових безпілотних авіаційних комплексів, підписала контракт на постачання реактивних двигунів АІ-322Ф українською компанією "Івченко-Прогрес" для майбутніх дронів Bayraktar MİUS.

Про це повідомляє пресслужба Baykar Makina, пише сайт Суспільне мовлення України.

"У 2-й день SahaExpo2021 ми підписали контракти на постачання двигунів АІ-322Ф провідною українською компанією "Івченко-Прогрес" для нашого проєкту MİUS (Бойова безпілотна авіаційна система)", – йдеться у повідомленні.

Як зазначає Defence Express, турецькі безпілотники мають піднятися у небо вже у 2023 році.

Журналісти вважають, що спочатку українське підприємство розроблятиме двигуни для передсерійних машин – після успішного проходження всіх випробувань, їх будуть постачать масово.

АІ-322Ф – це найновіший та єдиний український турбореактивний двоконтурний двигун з форсажною камерою. Він призначений для сучасних сверхзвукових навчально-бойових та легких бойових літаків з помірними надзвуковими швидкостями, пише видання.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 914 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz