Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2020 » Березень » 2 » У 2019 році в фірмових магазинах Київстар було продано більше 265 тис. смартфонів - реліз

Розміщення новин компаній

У 2019 році в фірмових магазинах Київстар було продано більше 265 тис. смартфонів - реліз

Найбільш затребуваними моделями стали Samsung Galaxy 6A, Xiaomi Redmi 6A та Xiaomi Redmi 7.

У 2019 році продажі смартфонів в мережі Київстар зросли на 9%. При цьому, лідерами продажів були бюджетні смартфони. Понад 40% всіх покупок мобільних девайсів були в ціновому діапазоні 3-4 тис. грн. А найбільш популярним гаджетом став Xiaomi Redmi 6A. Всі смартфони, які обирали українці підтримують стандарт мобільного інтернету 4G.

Попит на моделі телефонів вартістю від 10 000 грн. зменшився на 5% в порівнянні з 2018 роком. Серед телефонів в високому ціновому сегменті найбільш популярними в 2019 році були моделі Apple iPhone 7 (32GB) и Apple iPhone XR (64GB).

Пік продажів прийшовся в цьому році не тільки на, так званий, період back-to-school та новорічні свята, а й на червень та липень. В цей період проводилась промо-акція, коли при купівлі Samsung A10 на мобільний рахунок абонента повертався cashback 10-15% від його вартості.

Окрім покупок нових смартфонів, відвідувачі магазинів Київстар активно користувались можливістю обміняти застарілий телефон на більш сучасну модель в рамках послуги trade-in. Нагадаємо, що за цією програмою, клієнти можуть обміняти свій смартфон і з невеликою доплатою отримати новий. В середньому, по програмі trade-in доплата становили 2-3 тис.грн. Частіше за все на обмін віддавали телефони Samsung Galaxy, а також Huawei Y3/Y5, а міняли, як правило, на Samsung А-серії. Найбільш активним періодом для trade-in став грудень 2019, коли було здійснено понад 40% всіх обмінів. Найбільшим попитом ця послуга користувалась у жителів Києва, Одеси та Хмельницького.
«Ми прагнемо до того, щоб в кожному з 487 фірмових магазинів Київстар клієнт міг отримати не тільки якісний сервіс, а й придбати смартфон на вигідних умовах. В цьому році ми підготували ще більше цікавих та вигідних умов для наших абонентів.» - прокоментувала керівниця дирекції роздрібних продажів Київстар, Ольга Смисльонова.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 408 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz