Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Червень » 8 » Всупереч світової економічної кризи

Розміщення новин компаній

Всупереч світової економічної кризи

Один з великих целюлозно-паперових комбінатів України, Жидачівський комбінат зібрав колектив фахівців - професіоналів багатьох професій з якими впевнено і активно розвивається, розширюючи спектр продукції, що випускається і завойовуючи нові ринки збуту.

Соціальна спрямованість Публічного акціонерного товариства "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат" відображається не тільки в цільових програмах допомоги співробітникам, що мають багатодітні сім'ї, ветеранам підприємства, а й впроваджуються комплексні фінансові довгострокові програми для всіх працівників комбінату!

Основна цінність Жидачівського комбінату це співробітники, чий професіоналізм і відповідальна робота призводять комбінат до перемог в галузевих і міжнародних професійних конкурсах.

У складний період світової економічної кризи, пов'язаної з пандемією, Жидачівський комбінат максимально зберіг робочі місця, наростив обсяги виробництва гофропродукції, а також ввів в експлуатацію нове сучасне виробництво литої тари (горбкувата прокладка для яєць).

В рамках соціальної програми Жидачівського комбінату "Добробут співробітника - важливе досягнення комбінату", в травні 2021 року співробітникам всіх підрозділів комбінату підвищена заробітна плата. Дана програма є прогресивною і розрахована на тривалий період. Тому, в червні 2021р. також буде планове підвищення заробітної плати!

Завдяки злагодженої роботи всього колективу, новаторських рішень в області екологічної упаковки і транспортної тари, продукція комбінату затребувана не тільки в Україні, але у країнах ближнього та далекого зарубіжжя.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 998 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz