Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2021 » Лютий » 7 » Запорізька ТЕС продовжує роботу в штатному режимі двома блоками

Розміщення новин компаній

Запорізька ТЕС продовжує роботу в штатному режимі двома блоками

5 лютого 2021 р. о 10:49 був відключений енергоблок №1 Запорізької ТЕС через тимчасову несправність системи охолодження блочного трансформатора 1Т.

На даний момент станція працює двома блоками (№3 і №4), несе потужність близько 400 МВт. Для відшкодування графіка навантаження енергоблоку №1 енергетики станції оперативно почали пускові роботи на блоці №2.

Відключення блоку не вплинуло на енергопостачання та водопостачання регіону, як і на роботу ТЕС в цілому.

Звертаємо увагу, що таке технологічне порушення - нерідке явище для будь-якої теплової генерації, а особливо в період високого навантаження. Це не є позаштатною ситуацією. Після того, як енергетики усунуть недоліки в роботі енергоблоку №1, він буде готовий включитися в енергосистему, а поки його навантаження на себе візьме енергоблок №2.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 438 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz