Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2019 » Вересень » 23 » Зігріти країну: до України прибуло третє судно з вугіллям із Колумбії для ТЕС ДТЕК

Розміщення новин компаній

Зігріти країну: до України прибуло третє судно з вугіллям із Колумбії для ТЕС ДТЕК

Судно з 73 тисячами тонн вугілля марки Г вже прибуло в порт «Південний» Одеської області. Нова партія дозволить ДТЕК продовжити накопичення вугілля на складах теплоелектростанцій, щоб взимку ТЕС стабільно забезпечували Україну світлом і теплом.

В даний час в порту «Південний» здійснюється розвантаження судна. Після чого вугілля відправиться на теплоелектростанції ДТЕК. Станом на 20 вересня запаси вугілля на станціях ДТЕК складають 756 тис. т.

«Уже в жовтні енергосистему України чекають пікові навантаження тому тепловій генерації необхідно буде працювати в посиленому режимі. Для успішного проходження опалювального сезону ми посилено нарощуємо запаси на складах, - розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук. - За 8 місяців наші шахтарі видобули майже 15 млн вугілля. Також ми законтрактували 388 млн т вугілля за кордоном. Ми хотіли купити вугілля на українській енергетичній біржі за ціною Роттердам +. Однак, всі 12 сесій торгів закінчилися безрезультатно - постачальників за такою низькою ціною не виявилося. Ми продовжуємо робити максимум, щоб наші ТЕС були з вугіллям».

Компанія всього законтрактувала п'ять балкерів з вугіллям з Колумбії. Три вже прибули в Україну, ще одне очікується наступного тижня, і останнє - в жовтні.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 555 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz