Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Устаткування » 2019 » Червень » 25 » 10 років разом: ДУКАТ і виставка АГРО

Розміщення новин компаній

10 років разом: ДУКАТ і виставка АГРО

Найбільш затребуваний агрегат ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН – дискова борона ДУКАТ була відзначена нагородою Міжнародної агропромислової виставки АГРО-2019. Цього року захід ознаменувався десятим прем'єрним показом ДУКАТ.

Коротку дискову борону ДУКАТ (LOZOVA MACHINERY) і найбільшу сільськогосподарську виставку АГРО пов'язує десятирічна дружба, історія співпраці і спільного розвитку на українському ринку. Виставка стала платформою для спілкування з цільовою аудиторією компанії, пошуку нових клієнтів і місцем щорічної презентації нових версій дискових машин. Саме влітку 2009 року тут у Києві відбувся дебют першої борони з шириною захвату 2,5 метра. Захід дав успішний старт для подальшого розвитку серії ДУКАТ, адже агрегат підкорив фермерів і став бестселером продажів.

У наступні 10 років на АГРО традиційно проходили прем'єри дискових борін всіх модифікацій. За цей час знаряддя змінилося і набуло сучасні форми, новий дизайн, але незмінним залишилося «серце» машини, її основні компоненти – підпружинена стійка, диски і підшипниковий вузол, завдяки чому ДУКАТ і отримав свою популярність.

Цього року ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ представили агрегат з шириною захвату 9 метрів. Борона втілила в собі оновлений сучасний стиль LOZOVA MACHINERY, новий дизайн і поліпшену конструкцію. ДУКАТ-9 доповнив лінійку коротких дискових борін. Тепер аграріям доступні знаряддя з будь-якою шириною захвату від 2,5 до 16 метрів.

ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ не зупиняються на досягнутому, продовжуючи модернізувати і покращувати дискові борони. Це означає, що скоро будуть новинки та їх прем'єри на АГРО. Найближчим часом вийде ДУКАТ-8 в абсолютно новому стилі, з'явиться вдосконалена 4-х-метрова борона, будуть оновлені й інші моделі.

ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ - ГРОШІ ПАШУТЬ!
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 597 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz