Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2017 » Липень » 29 » 3G зв’язок Київстар тепер у Житомирі

Розміщення новин компаній

3G зв’язок Київстар тепер у Житомирі

Київстар першим серед мобільних операторів запустив 3G зв’язок у Житомирі та передмісті. Таким чином, сучасні технології комунікацій стали доступними абонентам в усіх обласних центрах України. Сьогодні зв’язок 3G Київстар працює у 8 658 населених пунктах, де проживає 75% жителів країни.

У Житомирі 89% мешканців користуються зв’язком Київстар. Тепер всі вони мають змогу приєднатись до спільноти абонентів 3G. Також отримувати переваги від швидкісного мобільного інтернету зможуть майже 5000 великих і малих підприємств міста - корпоративні клієнти національного телеком оператора.

Якісний 3G-зв’язок в Житомирі забезпечують 66 базових станцій Київстар. Що важливо, компанія повністю оновила телеком-інфраструктуру мережі, встановивши на базових станціях новітнє обладнання, яке підтримує технології зв’язку 3G і 4G. Отже і тепер, і в майбутньому Київстар зможе забезпечувати житомирянам доступ до високотехнологічних послуг.

Петро Чернишов, президент Київстар: «Вітаємо Житомир з довгоочікуваним 3G! Тепер, коли ми охопили швидкісним мобільним інтернетом усі обласні центри, Київстар зосередиться на розширенні території покриття за межами міст, в сільській місцевості, щоб забезпечити усім мешканцям України рівний доступ до новітніх технологій».

Одночасно із обласним центром, зв’язок 3G отримали ще 23 населених пункти Житомирської області, серед яких – міста і селища Бердичів, Коростишів, Чуднів, Андрушівка, Дениші та ін. На сьогодні понад 300 міст і сіл Житомирщини вже користуються 3G-зв’язком Київстар. Швидкісний мобільний інтернет також «працює» на ділянці міжнародної траси М06 (Київ - Чоп), яка пролягає через територію області.

У якості заохочення всі абоненти передплаченого зв'язку в Житомирі отримають бонусні 3 ГБ трафіку у подарунок, якими можна буде скористатися протягом місяця щоб протестувати якість та переваги 3G від Київстар.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 905 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz