Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2020 » Жовтень » 9 » «АЛЛО-АПГРЕЙД» — оновлення гаджетів в пару кліків

Розміщення новин компаній

«АЛЛО-АПГРЕЙД» — оновлення гаджетів в пару кліків

Компанія АЛЛО спільно з «КредитМаркет» запустили сервіс з обміну гаджетів «АЛЛО-АПГРЕЙД». Кожен покупець зможе оновити модель мобільного телефону, планшета або ноутбука, а також переоформити кредит на новий пристрій.

АЛЛО першою на ринку України пропонує лаконічну і зручну систему оновлення гаджетів у сфері електроніки. Всього в пару кліків клієнти АЛЛО зможуть вирішити три задачі: продати старий гаджет, придбати нову модель і реструктурувати кредитні платежі.

Взяти участь у програмі «АЛЛО-АПГРЕЙД» можна після 10 місяців використання раніше купленого пристрою, за умови збереження його зовнішнього вигляду і робочих характеристик. Обмінювати гаджети на більш нові моделі можливо щороку, при цьому отримуючи комфортний рівень щомісячних платежів. Переоформлення кредиту на новий товар відбувається в кілька кліків згідно з правилами сервісу.

При обміні співробітники АЛЛО оглядають гаджет клієнта на предмет наявності пошкоджень. Якщо пристрій відповідає вимогам сервісу, покупець може переоформити кредит на нову модель.
Послуга «АЛЛО-АПГРЕЙД» була доступна в тестовому режимі з червня в Києві і Дніпрі. Зараз взяти участь у програмі можуть покупці по всій Україні.

«АЛЛО завжди ставить потреби клієнтів на перший план, так і у випадку з сервісом "АЛЛО-АПГРЕЙД", аналогів якому немає в Україні. Ми надаємо новий рівень вирішення повсякденних задач: у кілька кліків оновитися до нової версії свого улюбленого гаджета», — коментує керівник департаменту розвитку фінансових сервісів і бізнесу платежів АЛЛО Артем Красніков.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 485 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz