Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2021 » Листопад » 22 » AVerMedia DUALCAM: унікальна здвоєна веб-камера

Розміщення новин компаній

AVerMedia DUALCAM: унікальна здвоєна веб-камера

Компанія AVerMedia Technologies , один з лідерів у сегменті плат відеозахвату та обладнання для стримерів, анонсує випуск унікальної здвоєної камери DUALCAM - PW313D. Нова модель пропонує надзвичайну гнучкість зйомки та високу якість зображення для стрімерів, творців, викладачів і взагалі будь кого.

Дві камери, дві точки зору

Головна відмінність AVerMedia DUALCAM від більшості інших веб-камер, це те що у одному корпусі поєднано одразу дві камери. Одна з 2МП сенсором, роздільною здатністю відео FullHD (співвідношення сторін 16:9) і кутом огляду по діагоналі 71 градус. А друга з 5 МП сенсором, роздільною здатністю відео 2592x1944 точок (співвідношення сторін 4:3) і кутом огляду по діагоналі 76 градусів.

Обидві камери оснащені системою автофокусування, яка забезпечує чіткість об’єкта зйомки навіть за скланого освітлення. Також камери мають окремі мікрофони з системою заглушення шумів і дальністю впевненого захоплення голосу до трьох метрів.

Гнучкість використання


У якості кріплення в AVerMedia DUALCAM використана універсальна підставка, яка дозволяє закріпити камеру на моніторі, чи ставити її просто на стол. Також знизу підставки є металеве штативне гніздо, тож за потреби камеру можна встановити як на комплектному, так і на будь-якому іншому штативі з кріпленням ¼ дюйми.

Сам камерний модуль на підставці може лише нахилятися, але не обертається вправо/вліво. Проте це частково компенсується можливістю провертання камер вверх/вниз навколо своєї осі. Тож камери можна розмістити так, що вони будуть дивитися хоч у протилежні боки. Це дозволяє одночасно знімати себе і ще якийсь об’єкт (стіл з дослідами, дошку з прикладами, співрозмовника що сидить навпроти, клавіатуру і мишку на яких граєте, чи будь-що, що ви намагаєтесь продемонструвати).

З турботою про приватність

У AVerMedia приділяють велику увагу питанню збереження приватності. Тому в PW313D інтегровані дві шторки, які дозволяють закривати об’єктиви камери як окремо, так і обидві разом. Тож ніхто не зможе раніше часу підглядати, що ви збираєтесь показувати.

Більше можливостей з CamEngine 4

Користування AVerMedia DUALCAM стає набагато зручніше, при використанні безкоштовної фірмової утиліти CamEngine 4. З нею ви зможете не тільки коректувати кольори, перевертати відео чи переключати режими автофокусу. А й отримаєте доступ до просунутих опції. Наприклад, можна звести відео з двох камер отримавши “картинку у картинці”, чи відкоригувати викривлення перспективи, ніби зйомка ведеться не збоку, а безпосередньо над об’єктом.

Також з CamEngine 4 можна задати “гарячі клавіші” для зміни режимів зйомки, активації ефектів чи перемикання між камерами.

Початок поставок і ціна

Поява AVerMedia DUALCAM на прилавках запланована на початок наступного року. Орієнтовна ціна комплекту з камерою, кабелем USB-A - USB-C, та міні-штативом становитиме біля 6100 гривень.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1065 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz