Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2020 » Січень » 31 » «АвтоКрАЗ» виконує замовлення на партію шасі КрАЗ-63221 для встановлення новітніх радіолокаційних станцій та АМКП

Розміщення новин компаній

«АвтоКрАЗ» виконує замовлення на партію шасі КрАЗ-63221 для встановлення новітніх радіолокаційних станцій та АМКП

На шасі вітчизняного виробника КрАЗ-63221 ТОВ «НВП «Аеротехніка – МЛТ» здійснює монтаж мобільних суміщених станцій радіолокації L-діапазону MARS – L, модернізованих рухливих радіовисотомірів ПРВ-16МА, автоматизованих мобільних командних пунктів (АМКП) «Модуль», наземних рухомих радіолокаційних станцій (РЛС) дальнього виявлення метрового діапазону хвиль П-18МА (П-180У).

MARS – L – наземна рухлива РЛС, в якій реалізований принцип спільної роботи каналів первинної і вторинної локації. Це дозволяє при порівняно малій потужності випромінювання значно збільшити дальність виявлення і точність визначення координат повітряних об'єктів. А наявність додаткової (польотної) інформації про повітряне судно (номери борту, поточної висоти, залишку палива, стану бортових систем) істотно підвищує безпеку польотів і зменшує вірогідність випадкової поразки цивільної авіації засобами ППО.

Модернізований рухливий радіовисотомір ПРВ-16МА працює в сантиметровому діапазоні хвиль і призначений для автоматичного виявлення і визначення висоти польоту цілей за зовнішніми цілевказівками від суміщеної РЛС, визначення кута місця постановника активних перешкод і видачі радіолокаційної інформації споживачам в форматі ASTERIX.

«Модуль» –це автоматизований мобільний командний пункт (АМКП), що є основним елементом системи рівня C4I (автоматизована комп'ютерна система управління, контролю та зв'язку) ППО. АМКП розроблений для автоматизованого збору, обробки і відображення даних від радіолокаційних позицій та радіовисотоміру; передачі узагальненої інформації про повітряну обстановку на командні пункти вищої ланки.

П-18MA - це наземна рухома радіолокаційна станція (РЛС) дальнього виявлення метрового діапазону хвиль. Станція забезпечує прийом даних від інших РЛС і радіовисотоміру, обмін радіолокаційною інформацією відбувається за наданими каналах обміну даних в узгодженому протоколі.

Повнопривідні автомобілі-шасі КрАЗ-63221 обрано в якості бази, враховуючи їх широкий монтажний потенціал, високі вагові параметри, прохідність. Це унікальна транспортна база також для понтонно-мостових парків, авторемонтних майстерень, різного інженерного обладнання — паливозаправників, автоцистерн, кранових установок.
(Фото з архіву «Аеротехніки»)
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 415 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz