Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Металургія » 2020 » Березень » 20 » АВВ значно підвищить ефективність і продуктивність компанії CELSA в Барселоні

Розміщення новин компаній

АВВ значно підвищить ефективність і продуктивність компанії CELSA в Барселоні

Система моніторингу стану ABB Ability™ Asset Vista для об'єктів металургійної промисловості пропонує безперервний моніторинг стану активів на підприємстві великого європейського виробника сортового прокату сталі.

Компанія АВВ встановила систему моніторингу станів ABB Ability™ Asset Vista для об'єктів металургійної промисловості на прокатному заводі CELSA III MBM у Барселоні, щоб підвищити надійність обладнання, запобігти незапланованим простоям, оптимізувати технічне обслуговування і збільшити загальну ефективність і продуктивність заводу.

Спираючись на широку базу даних АВВ у сфері масштабного технічного обслуговування електрообладнання, додаток із потфоліо ABB Ability™ моніторить технічний стан багатьох виробничих активів, зокрема систем автоматизації, контрольно-вимірювальних приладів, електро-, механічного і технологічного обладнання. Використання рішення АВВ надає CELSA повний огляд технічного стану виробничих активів, уникаючи непотрібного техобслуговування, знижуючи вплив на небезпечні зони і пришвидшуючи ремонтні роботи.

«Цифрове рішення АВВ надасть повний аналіз даних про продуктивність активів, сприяючи цим переходу компанії CELSA на модель прогнозованого техобслуговування, — стверджує Рафаель Маргаріт, керівник європейського підрозділу АВВ у сфері цифрових технологій у металургійній промисловості. — Наші фундаментальні знання предметної галузі, високий рівень технічної підготовки і здатність поєднувати операційні та інформаційні технології — лише деякі з причин, через які замовники з металургійної галузі охоче співпрацюють із компанією АВВ в рамках своєї цифрової трансформації».

Рішення ABB Ability™ Asset Vista для моніторингу стану об'єктів металургійної промисловості, встановлене на прокатному заводі CELSA, збирає дані про технічний стан основного обладнання, зокрема гідравлічних установок, мастильних механізмів, приводів, двигунів і вимірювальної апаратури. Надалі встановлене рішення можна масштабувати для оцінювання працездатності складніших спеціалізованих активів і компонентів для відповідності коливанням виробничого попиту.

Рішення АВВ надає повний огляд даних щодо продуктивності обладнання і систем інженерам з експлуатації, автоматизації та технічного обслуговування. Згенеровані звіти періодично надходять замовнику, що дає можливість CELSA заздалегідь планувати роботи з технічного обслуговування, ґрунтуючись на фактичному стані обладнання і систем на прокатному заводі. Регулярний аналіз даних сприяє підвищенню ефективності експлуатації, збільшенню часу безвідмовної роботи обладнання і зниженню витрат.

«Перейшовши до моделі прогнозування техобслуговування, ми прагнемо підвищити надійність обладнання і скоротити кількість незапланованих зупинок, щоб підвищити загальну ефективність підприємства. Рішення АВВ щодо моніторингу стану обладнання стало ідеальним вибором для CELSA: ПЗ може бути легко інтегроване з будь-якою АСУ ТП, а також є гнучким і масштабованим рішенням, — стверджує Рамон Гарріга, керівник заводу CELSA. — Ми з нетерпінням чекаємо можливості використовувати напрацьований компанією АВВ досвід у сфері цифрових технологій, автоматизації та комплексної підтримки замовників для досягнення нашої мети в рамках цифрової трансформації».

Докладну інформацію про рішення ви можете знайти англійською мовою за посиланням: https://new.abb.com/metals/abb-ability-asset-vista-condition-monitoring-for-metals

CELSA Barcelona, що входить до групи компаній CELSA™, є одним із найбільших європейських виробників сталі і випускає сталевий сортовий прокат для європейського ринку з 1957 року. Виробнича потужність підприємства становить 2,5 млн тонн сталі, включаючи виробництво арматурної сталі, дроту, дрібносортного прокату і конструкційних профілів.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 997 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz