Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Вересень » 10 » Bosch має намір запустити виробництво в Україні

Розміщення новин компаній

Bosch має намір запустити виробництво в Україні

Німецький концерн Bosch має намір розмістити в Україні потужності з виробництва електроінструментів і наразі вивчає варіанти локацій.

Про це повідомив у четвер, 9 вересня, президент групи Bosch в Україні, Росії, Білорусі, Центральній Азії, Монголії та Кавказі Штеффан Гоффманн (Steffan Hoffmann) за підсумками зустрічі з першим віцепрем'єром - міністром економіки Олексієм Любченком у Києві.

"Україна для нас - цікавий і важливий регіон для інвестування. Маємо серйозні наміри організувати тут потужності з виробництва електроінструменту", - наводить пресслужба українського міністерства економіки слова Гоффманна.

"Наразі у процесі дослідження локація для виробництва, аналіз близькості ринків збуту, кваліфікованої робочої сили та організаційні питання", - додав представник німецького концерну.

Під час зустрічі сторони обговорили преференції для великих інвесторів, а також важливі для України напрями розвитку економіки у сферах декарбонізації, "зеленої" енергетики, накопичення енергії.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 495 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz