Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2019 » Лютий » 18 » Ботієвська громада отримає 5 млн грн на дороги та інші соціальні проекти від ДТЕК

Розміщення новин компаній

Ботієвська громада отримає 5 млн грн на дороги та інші соціальні проекти від ДТЕК

ДТЕК ВДЕ в 2019 році виділить Ботієвській громаді 4 млн грн на ремонт доріг місцевого значення (декількох вулиць в селі), і ще 1 млн грн на реалізацію інших соціальних ініціатив. Це вклад компанії в поліпшення життя громад, на території яких вона будує і експлуатує вітрові електростанції.

Проект ремонту доріг села вже є в Стратегії розвитку Ботієвської ОТГ, яку громада розробила ще в 2017 році. Тому для отримання 4 млн грн громаді необхідно оновити інформацію в стратегії щодо планів ремонту доріг. А також вибрати ще кілька проектів на 1 млн грн. Разом з тим, потрібно сформувати робочу групу і вибрати її керівника, які будуть займатися реалізацією і контролювати виконання робіт за проектами. Про це йшла мова на зустрічі представників ДТЕК ВДЕ з активом села 25 січня.

Важливим завданням для компанії залишається і допомога в ремонті доріг загального користування поруч із розташуванням своїх активів.

У минулому році компанія ДТЕК підписала Меморандум із Запорізькою обласною державною адміністрацією. Він передбачає, що підприємства ДТЕК в області в 2018-19 рр інвестують 16 млн грн в різні соціальні проекти. А Запорізька ОДА зі свого боку зобов'язалася ініціювати і підтримати фінансування ремонту доріг загального користування в Приморському та Приазовському районах. Адже в минулому році завдяки перевиконанню митних зборів область отримала понад 515 млн грн додаткових відрахувань до бюджету. Це гроші від розмитнення імпортного обладнання десятків підприємств області, в тому числі і Приморської вітроелектростанції, які, згідно з митним експериментом, можуть бути спрямовані на ремонт доріг в області.

«Ми виконуємо взяті перед громадою і областю зобов'язання. Цього року інвестуємо більше, ніж в минулому, оскільки починаємо будівництво ще одного об'єкта на території громади - другої черги Приморської ВЕС. Зараз Ботієвська громада повинна визначити, на які цілі використовувати гроші від соцпартнерства, а також вибрати керівника, який буде займатися реалізацією проектів. А ми корисні для людей проекти підтримаємо фінансово», - зазначив директор Приморської ВЕС Микола Трефілов.

Крім того, на зустрічі з жителями компанія підвела підсумки спільної співпраці. За час партнерства з компанією ДТЕК громада селища Ботієво отримала 9,5 млн грн на соціальні проекти від ДТЕК. За 5 років реалізовано понад 30 різних проектів. При цьому в 2018 році було реалізовано ряд проектів соціального партнерства на суму 1,286 млн грн.

Зокрема, придбано брикетно-пелетну лінію для опалення Ботієвської школи (811 тис. грн), твердопаливний котел, циркуляційні насоси і комплектуючі для системи опалення Ботієвської школи (285,6 тис. грн). Також компанія надала благодійну матеріальну допомогу жителям села на суму 185 тис. грн.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 522 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz